fbpx

OM AUDENZ

Jysk ærlighed og ydmyghed

Audenz er et digitalt designbureau, som er drevet af lysten til at skabe smukke digitale løsninger med vækst for øje. Audenz ligger i Vinderup, en udviklingsrig by mellem Holstebro, Skive og Struer. Jeg har store ambitioner og tror på, at vi kan udvikle os sammen. Med jysk ydmyghed og tonsvis af gåpåmod og arbejdsomhed arbejder jeg for at løfte din forretning. Din succes er min ambition.

Jeg er der hele vejen
– og lidt mere endnu…

Når du indgår i et samarbejde med mig, er jeg der gennem hele din digitale rejse. Jeg arbejder for at fylde hele rejsen med gode oplevelser, smil og resultater. Jeg er der for dig fra første møde til det færdig lancerede projekt – og mere end det. Jeg tror på, at stærke relationer skaber store resultater.

Det hele starter med en samtale

Er der tale om det hele store webprojekt, eller mangler du bare en lille hjælpende hånd?, så vil jeg hellere end gerne mødes og snakke om dine drømme. Samtalen om dine behov og ønsker er central for udfaldet af projektet. Jeg stiller derfor gerne udfordrende spørgsmål for at finde ud af, hvor du/I ligger henne i forhold til opgaven.
Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Jeg lever i nuet, men kigger også på den lange bane

Jeg er udviklingsorienteret og kigger hele tiden efter nye muligheder. Jeg har i fremtiden planer om, at kunne tilbyde erhverv- og private videoproduktioner som fx. promo-film og reklamefilm til de sociale medier.
Den digitale verden er i eksponentiel udvikling, og alt der kan digitaliseres kan og vil udvikle sig eksponentielt. Eksponentielt vækst er svært at forstå og rigtig svær at forudsige. Netop fordi vores hjerne er programmeret til at tænke lineært. Jeg gør alt for ikke at hvile på lauerbærene, så jeg hele tiden kan tilbyde mine kunder den bedste service og de skarpeste løsninger.

Jeg startede Audenz, fordi jeg elsker at skabe. Jeg nyder at fordybe mig i processen fra starten af en idé til lanceringen af det færdige koncept.
Mit navn er Kevin Feliciano Nielsen, og jeg er opvokset her i byen Vinderup og Audenz giver mig den frihed til at kunne skabe nye kontaktflader og relationer samt producere og skabe digitale løsninger for private og erhverv. Jeg er nok også, hvis jeg skal være ærlig, en smule nørdet (på den gode måde). Min mission er at skabe lækre tilfredsstillende løsninger, som kan forbedre og vækste din forretning.

Har du lyst til at samarbejde eller mødes over en kop kaffe? – Jeg er klar og topmotiveret til at møde dig. Jeg håber vi ses.