Ny hjemmeside?

Vi er klar til at hjælpe dig

Audenz hjælper med at forbedre og styrke dit digitale image, så du kan udtrykke netop det, du står for. Din virksomhed er sikkert helt genial, og vi kan hjælpe dig med at kommunikere det ud til dine kunder.

Kontakt osSe referencer

Komplet hjemmeside

Æstetisk og lækkert design

Hos Audenz går vi meget op i, at det vi leverer er lækkert og indbydende. Vi vil give dig en side, som giver dine besøgende lyst til at blive på side. Et design der kan give et afbillede af din forretning, og give nye kunder lyst til at handle med dig. Vi elsker det flotte, men vi går ikke på kompromis med funktion. Vores mål er at levere en hjemmeside med fuld funktionalitet i et smukt design efter dine behov.

Solide og nødvendige funktioner

En Audenz hjemmeside har alle nødvendige funktioner, men hvilke funktioner er nødvendige? – Det er individuelt fra forretning til forretning. Vi skal nok rådgive dig i hvilke funktioner, du har brug for på din hjemmeside. Har du brug for kontaktformulurarer, portfolio, referencer, videointegration, gallerier eller oversættelser? – Så kan vi hjælpe dig.

Stærk SEO

Når du får en hjemmeside fra Audenz, så sørger vi for at din tekniske SEO er som den skal være. Hvad er en hjemmeside uden besøgende? – Vi sikrer dig, at dine kunder kan finde dig. Du får en søgemaskineoptimeret hjemmeside, som henvender sig til dine forbrugere. Vi vil ikke blot levere en lækker hjemmeside til dig – Vi vil også have den vist frem.

En hjemmeside du kan styre

En Audenz hjemmeside er oftest leveret i open-source CMS-systemet, WordPress. Du kan få fuld kontrol over din hjemmeside, så du kan opdatere og lække nyt indhold ud hele tiden. Ved leveringen af hjemmesiden gennemgår vi et lynkursus i hjemmsidens funktionalitet, så du derefter er køreklar til at passe din hjemmeside. Du kan også få os til styre siden, hvis du ikke føler dig helt tryg. 

Sådan kommer vi i mål

Definér

Vi mødes og kommer til enighed om din kommende Audenz hjemmeside løsning.

Design

Audenz leverer et designforslag, som du herefter kigger igennem og godkender.

Justér

Eventuelle rettelser, tilpasninger eller tilføjelser bliver justeret og gennemført.

Byg

Audenz peger den nye hjemmeside over på dit domæne, og du er herefter køreklar.

Ny hjemmeside

Komplet hjemmeside til Vinderup IK

Audenz har leveret en komplet køreklar hjemmeside til Vinderup IK. Hjemmesiden har alle nødvendige funktionaliteter for klubbens medlemmer. Du kan se projektet her

 • Design opbygget efter visuel identitet
 • + 15 sider
 • Mulighed for videointegration
 • Kontaktformularer
 • Træner-/spillerliste

WEBSHOP

Webshop lavet i Prestashop

ByBrorson.dk havde brug for et nyt redesign af sin webshop. Kunden ønskede at webshoppen skulle bygges i CMS-systemet Prestashop. Vi tilpassede os og kom frem til stærkt resultat. Se det her.

 • Nem administration
 • Moderne og simpelt design
 • +10 produktkategorier
 • Over 150 produkter
 • Forhandlerliste
 • Produktspots på forsiden

Audenz Ekstra

Hosting

Audenz tilbyder hosting af din hjemmeside ved tilkøb af servicepakken. Din hjemmeside bliver hostet på et tysk datacenter med SSL sikkerhedscertifikat inkluderet. Du får ubegrænset månedelig trafik og pladsmængde tilpasset dine behov. Backup bliver udført daglig.

Vedligeholdelse

Ved et tilkøb af Audenz servicepakken sørger vi for jævnligt at opdatere hjemmeside-systemet. Vi tester efterfølgende alle funktionaliteter. Du skal ikke bekymre dig. Brug dine ressourcer andet sted og lad os om, at holde gang i ilden. Vi gennemtjekker efter hver opdatering. 

VIRKSOMHEDS EMAIL

Ved køb af hjemmeside kan vi hjælpe dig med at oprette virksomheds mails til dine medarbejdere. Du får sammenhæng i mellem din hjemmeside og email adresser, så du fremstår top professionel. Vi anbefaler, at du benytter Microsoft Outlook som emailprogram.

Kursus i CMS systemet

Frygt ej ved køb af hjemmesiden. Vi hjælper dig med at komme i gang. Du får et lynkursus i CMS systemet, WordPress. Efter færdiggørelsen af hjemmeside, er dine hjemmeside ansvarlige klar til at skrive indlæg, nyheder og tilføje billeder til din online profil.

INKLUSIV  I AUDENZ HJEMMESIDE √

Audenz Digital

Audenz har base i stationsbyen Vinderup, som er bindelddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nyt moderne digtalt webbureau.

Vi hjælper kunder med at forbedre sin digitale platform, og ingen kunder er for store eller for små.

Kontakt

Audenz
Grønnegade 8
7830