fbpx

GRAFISK DESIGN

Få din egen
grafiske afdeling

Ram din målgruppe med grafisk design. Jeg udarbejder grafisk design efter dine behov. Lige fra logodesign, brochurer, flyers eller anden markedsføringsmateriale til so-me eller tryk. 

Udtryk der gør indtryk

Udtryk det din virksomhed står for og er værd. Hvad vil du gerne forbindes med? Hvis dine publikationer, opslag, brochurer eller hjemmeside ligner noget, der er løgn. Hvordan skal dine kunder så tro, at det du leverer er af høj kvalitet. Få skabt en rød tråd og hold den.

Har du brug for professionelle løsninger?

Herunder er et udsnit af de produkter, mine kunder gennem tiden har efterspurgt. betingelserne er de samme – målrettet løsninger der er designet til at engagere og konvertere. Er din opgave ikke beskrevet nedenfor? Tøv ikke med at kontakte mig – sammen finder vi en løsning.

 

  • Logo design
  • Designmanual
  • Brochurer, flyers, pjecer
  • Grafik til So-me
  • Trykte medier
  • Markedsføringsmatarialer
  • Kataloger
  • Roll-ups

Referencer 

Passion, kærlighed og godt håndværk

Hjemmeside og grafisk materiale til Vuf Delux

Profilering af ejendomsmægler

Grafisk materiale leveret til danbolig Johs. Pedersen

Vi er røde - vi er hvide

Hjemmeside og grafik til So-me leveret til Vinderup IK

Hvad og hvor meget skal du have lavet?

Det kan være svært, at finde ud hvad du skal bruge. Er der tale om et større projekt, kan vi aftale en fast pris på projektet og er der tale om løbende ad hoc opgaver, kan vi udstede et klippe kort.

Klippekort

Med et klippekort får du/I en fleksibel løsning, hvor I kan spare penge på timeprisen.

  • I bestemmer selv hvad I bruger jeres klip på – om i bruger dem på mindre ad hoc opgaver eller større produktioner er helt op til jer.

  • Kun 15 min. pr. klip. I kan bruge helt ned til 15 min. ad gangen og I slipper dermed for at bruge store penge for små opgaver, da opgaven ikke bliver afregnet for “påbegyndt time”.

Small Pakke - 15

15 x 15 min. 

1.687,- kr.

(Spar 563,-)

Medium Pakke - 30

30 x 15 min.

3.375,- kr.

(Spar 1.125,-)

GARANTİLİg

gg

Large Pakke - 60

60 x 15 min.

6.750,- kr.

(Spar 2.250,-) 

GARANTİLİg

gg

X Large Pakke - 120

120 x 15 min.

13.500,- kr.

(Spar 4.500,-)

Bestil et klippekort – få jeres egen grafiske afdeling

Send mig en mail på kevinfeliciano@audenz.dk eller ring på 60 22 50 65 med størrelsen på klippekortet og jeres kontaktinfo. Jeg kontakter dig/jer derfor efterfølgende for at få defineret jeres mål og ønsker.

Alle priser er ekskl. moms. Alm. timepris: kr. 600,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt gælder klippekortet 12 måneder frem.